Blog 11: Waarom heb ik een business coach nodig?

Oct 27, 2022

Wanneer je een eigen onderneming start doe je dit vaak op basis van passie. Je bent overtuigd van je product of dienst en dit wil je graag verkopen aan klanten.

Met misschien wel 150% ga je aan de slag met het bouwen van je website en je stopt al je tijd en energie in je onderneming. 

Het liefst ben je natuurlijk bezig met het verkopen van je product of dienst, maar bij een onderneming komt nog zoveel meer kijken! En op heel veel vragen kan je zelf geen antwoord geven omdat je hiervan simpelweg de kennis niet hebt…

Zo heb ik jarenlang mijn onderneming gedraaid. Ik ben vaak gevallen hierdoor, maar ook weer opgestaan. Ik heb ontzettend veel dingen zelf uitgezocht, keuzes gemaakt, investeringen afgewogen. Dit kostte me alles bij elkaar ontzettend veel tijd. Was ik overdag bezig met klanten en bestellingen, zat ik ‘s avonds weer achter de laptop. Dagen van 12 werkuren was standaard. En dat is niet erg voor je eigen onderneming, het voelt voor mij nog steeds als passie en niet als werk. Maar als ik op dat moment een business coach had gehad die mij had kunnen helpen dan had dat wel makkelijker geweest. 

Totdat ik een aantal jaren geleden in contact kwam met een business coach en toen heb ik de stap gemaakt om mijzelf voor Dreadshop te laten begeleiden. Zij was de coach waar ik eigenlijk al jaren naar op zoek was. 

En ja, het was een flinke investering en ik heb er ook even over na moeten denken, maar ik heb er echt geen moment spijt van gehad! Een jaar lang hebben we met behulp van deze coach grote stappen gemaakt. Niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk vlak. 

Door de keuzes die ik met haar op dat moment heb gemaakt, is Dreadshop keihard doorgegroeid. Ik heb mijn eigen merk Dreads op de markt gezet en ik ben ook anders gaan denken. Want het werd nu toch wel eens tijd na zoveel jaar dat ik ook geld ging verdienen met mijn eigen bedrijf. 

Waarom heb je een business coach nodig?

Je hebt een business coach nodig die je kan helpen bij het maken van keuzes op ondernemers vlak. Maar ook een business coach die je antwoord kan geven op je vragen, kan adviseren en met je mee kan denken. 

Met behulp van een business coach kan je stappen gaan maken in de groei van je bedrijf.

Met behulp van een business coach kan jij je dromen waarmaken, je bedrijf door laten groeien en winst gaan maken! 

En ja, ik begrijp dat het lastig is om te moeten investeren, maar geloof me, je zult het later dubbel en dwars gaan terug verdienen!

Met behulp van mijn business coach gaan wij dit jaar maar liefst 1 miljoen omzet draaien! Dus hé, ik heb het nu allang terugverdiend! Die investering is het dubbel en dwars waard!

Wil jij ook een groei maken, wil jij je omzet laten stijgen? En vind jij het lastig om keuzes te maken? Heb je ook veel ondernemersvragen? Dan is ons coachingstraject echt iets voor jou!

Met ons coachingstraject gaan wij er samen voor zorgen dat je omzet over 3-4 jaar zal verdubbelen, of misschien zelfs wel verdrievoudigen! 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, of neem bezoek onze website.

Wil jij je omzet laten groeien?

Wil jij graag je bedrijf door laten groeien naar de (inter) nationale top en wil jij je omzet flink gaan laten groeien? Neem dan contact met ons op

Ja ik wil meer omzet!