De Verbouwing van de Flex Area: Een Nieuwe Ruimte voor Business Sisters

verbouwing Flex Area bij Business Sisters

Bij Business Sisters staan we nooit stil, en dat geldt ook voor ons pand! We hebben groot nieuws om te delen: de uitbreiding van ons Business Sisters Center met een gloednieuwe, multifunctionele ruimte: de Flex Area.

Achter in ons pand bevindt zich een prachtige ruimte van 55 m², omringd door grote ramen en met een eigen opgang. Tot nu toe hebben we hier nog geen invulling voor gehad, maar dat gaat veranderen!

Vanaf eind september starten we met de verbouwing, en we zijn super enthousiast om van deze ruimte iets bijzonders te maken. Ons moodboard geeft alvast een voorproefje van de sfeer: warm, modern en natuurlijk helemaal in lijn met de rest van ons Business Sisters Center.

Wat is de Flex Area?

De Flex Area wordt dé plek voor verschillende activiteiten die perfect aansluiten bij de ondernemende vrouwen binnen Business Sisters. Een paar voorbeelden van wat je hier kunt verwachten:

  • Workshops en lezingen
  • Presentaties en netwerksessies
  • Yoga, Pilates en ademsessies
  • Fotostudio
  • Atelier
  • Business & Bios-avonden (ja, we zijn gek op filmavonden!)

Kortom, de Flex Area wordt een veelzijdige ruimte waar je je creativiteit, energie en ondernemerschap volledig kunt benutten.

Samenwerking met De FotoZusjes

We hebben ook al onze eerste officiële gebruiker van de Flex Area! Jamilla van De FotoZusjes zal 1 dag per week gebruikmaken van deze ruimte als haar eigen fotostudio. Hoe leuk is dat?

Interesse in de Flex Area?

Ben jij op zoek naar een plek om jouw workshops, yoga, pilates, coaching of presentaties te geven? Of ken je iemand voor wie dit interessant zou zijn? De Flex Area biedt volop mogelijkheden om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen én direct deel uit te maken van de inspirerende community van Business Sisters.

Eind dit jaar (2024) is de Flex Area klaar voor gebruik. We kunnen niet wachten om de ruimte met jullie te delen! Tot die tijd houden we je natuurlijk op de hoogte van de vorderingen via onze Insta Stories.

Dus heb je interesse of ken je iemand? Laat het me weten. Samen maken we van de Flex Area een bruisende plek vol inspiratie en ondernemerschap!

-X- Renate

Wil je op de hoogte gehouden worden van de Shevents hier?

Laat dan je emailadres achter!