Blog 23: Omzetpieken creëren in rustige maanden

Feb 23, 2023

De meeste bedrijven kennen zowel piekmaanden als rustige maanden. Vaak is dit afhankelijk van het product. Is dit seizoensgebonden bijvoorbeeld of is het een product dat je het hele jaar door gebruikt? In deze blog vertellen we je graag hoe jij een omzetpiek kunt creëren in de rustige maanden.

Kansen creëren in rustige maanden

Ook bij Dreadshop kennen wij rustige maanden en piekmaanden. Bij ons ligt de piek vooral in het voorjaar en in de zomer. Veel mensen dragen graag Dreadlocks op vakantie of tijdens festivals. Rustige maanden zijn bij ons januari, februari en oktober.

Dit heeft ons de afgelopen jaren op nieuwe ideeën gebracht, want het liefst wil je natuurlijk stabiele inkomsten uit je bedrijf halen. Ook in rustige maanden.

Zo zijn wij op het idee gekomen om bijvoorbeeld een ‘Freaking Fantastic Friday’ en een ‘Auction day’ mee te nemen in ons jaarplan en deze acties plannen we bewust in de rustige maanden. Deze acties zijn uniek en echt door onszelf ontwikkeld. Hiermee halen we ongeveer tussen de 3K en 8K extra omzet binnen, bovenop de reguliere omzet. Die omzet kunnen we mooi compenseren met de lagere omzet vanuit de webshop.

Pak je kans en creëer een flinke piek in jouw omzet!

Speciaal voor jou hebben we onze ‘Freaking Fantastic Friday’ en ‘Auction Day’-acties uitgewerkt in een compleet draaiboek. Aan de hand van het draaiboek kan jij een soortgelijke actie uitwerken en ook een omzetpiek gaan behalen voor jouw bedrijf!

We vertellen jou van A tot Z wat je precies moet doen, waar je op moet letten en hoe je de actie succesvol neerzet. Eigenlijk is alles uitgeschreven, alleen moet je zelf de aanbiedingen van je producten bedenken, teksten schrijven en foto’s toevoegen.

Met dit draaiboek creëer jij echt een unieke actie waarmee jij je kan onderscheiden van al jouw concurrenten. Daarnaast is jouw plan tot in de puntjes uitgewerkt, waardoor je nog veel meer omzet binnenhaalt dan wanneer je zelf een actie zou opzetten.

Overigens zijn beide acties ook een super fijne gelegenheid om ‘oude’ producten uit te verkopen!

Bestel online en ga direct aan de slag

Je ontvangt na aanschaf van ons draaiboek direct toegang tot het draaiboek en daarnaast ook zes maanden toegang tot onze online community, waarin je gelijkgestemden ontmoet waarmee jij jouw inspiratie en successen kunt delen.

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje bij onze beschikbare draaiboeken. Wij weten zeker dat er voor jou een draaiboek tussen zit waarmee jij in rustige maanden een flinke omzetpiek kunt creëren!

-X- Renate & Daniëlle

Wil jij je omzet laten groeien?

Wil jij graag je bedrijf door laten groeien naar de (inter) nationale top en wil jij je omzet flink gaan laten groeien? Neem dan contact met ons op

Ja ik wil meer omzet!