Blog 20: De eerste Mastermind van de Business Sisters!

Feb 02, 2023

Op woensdag 11 januari 2022 was het zo ver; de eerste Mastermind van de Business Sisters. Het thema van deze Mastermind was:
Maak jouw webshopmarketing leuk, efficiënt en bovenal winstgevend!

Veel ondernemers denken bij het woord marketing aan ‘Waar moet ik beginnen?’ of ‘Welke marketing werkt er nu goed voor mijn bedrijf?’
Dit was dan ook één van de vragen waar wij in onze Mastermind antwoord op wilden geven.
Met een klein groepje ondernemers zijn we enthousiast aan de slag gegaan!

De aanwezige ondernemers moesten de pijnpunten voor de marketing van hun bedrijf ter plekke noteren. Daar kwamen verschillende onderwerpen uit, die we direct hebben opgepakt.

Samen met de ondernemers hebben we vervolgens een concreet jaarplan ingericht, dat helemaal op maat is gemaakt voor hun bedrijf. 

Na het opzetten van het jaarplan en een heerlijke lunch, zijn we aan de slag gegaan met een concreet plan om de marketing uit te voeren. Naast dat dit plan concreet is, hebben we het plan ook heel efficiënt ingericht. Op die manier zijn deze ondernemers niet wekelijks uren bezig zijn met het uitvoeren van hun marketingtaken.

Met het opgestelde jaar- en marketingplan weten onze ondernemers nu waar ze zichtbaar moeten en kunnen zijn en hoe zij hun marketing zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Op deze manier kunnen zij hun marketing supergoed inzetten, waardoor hun omzet uiteindelijk zal gaan groeien.

De aanwezige ondernemers gingen na een dag vol gezelligheid, informatie én inspiratie naar huis met een heel concreet plan waar ze direct mee aan de slag kunnen!

Lees hier één van de reviews over onze mastermind van de Geurzussies:

Wat een inspirerende en waardevolle dag was de Mastermind van de Business Sisters! Wij zijn onder andere weggegaan met een compleet ingericht marketing jaarplan voor onze webshop Geurzussies. Dit geeft houvast en rust in ons hoofd. Ook hebben wij ideeën opgedaan voor een heel jaar aan nieuwsbrieven, blogs en content op social media. We hebben natuurlijk nog veel meer waardevolle opdrachten gedaan en informatie besproken, maar daarvoor zou ik aanraden zelf lekker voor de komende Mastermind aan te melden! Nooit verwacht dat wij zo veel inspiratie en nieuwe ideeën uit deze gehele dag aan opdrachten en informatie zouden halen. Wij kunnen het komende jaar door deze fijne planning en tips gemakkelijker en sneller aan de slag! Bedankt voor deze TOP dag!

Liefs,

Kitty en Chantal 
De Geurzussies

Omdat vooral zichtbaarheid en vindbaarheid een pijnpunt was wat door meerdere ondernemers werd opgeschreven, heeft dit ons aan het nadenken gezet. Onze volgende Mastermind is op woensdag 30 augustus 2023 met als thema: Zichtbaarheid en het creëren van omzetpieken!

Klik voor meer informatie over deze Mastermind op deze link

-X- Renate & Daniëlle

Wil jij je omzet laten groeien?

Wil jij graag je bedrijf door laten groeien naar de (inter) nationale top en wil jij je omzet flink gaan laten groeien? Neem dan contact met ons op

Ja ik wil meer omzet!