Blog 1: Wie zijn de Business sisters en wat doen wij?

Jun 09, 2022

Wie zijn de Business coaches?

Altijd klaar voor de volgende start! Gewoon beginnen, geen tijd te verliezen. Steeds weloverwogen en als het moet met een vleugje risico. Maar altijd met toewijding. Je bent immers ondernemer of je bent het niet. Die gedachte dragen wij als Business Sisters maar wat graag uit. We zijn enthousiast, eerlijk en gaan onbevangen op weg naar het uitvoeren van weer nieuwe plannen en ideeën. Omdat er altijd nieuwe kansen ontstaan. Ook voor jou!

Al bijna twintig jaar lang werken wij elke dag bij Dreadshop met elkaar aan eenzelfde doel: de grootste, meest gewaardeerde onderneming worden in een nichemarkt. Maar wel op ónze voorwaarden. Dat ging uiteraard niet vanzelf, maar is wél gelukt! En het werkt even inspirerend als verslavend. Onze klanten blijven terugkomen, van over de hele wereld. Zoiets went eigenlijk nooit en blijft elke keer weer bijzonder. Die ervaringen gunnen wij jou ook!

We zijn complementair aan elkaar en zo ondernemen we ook. Het onderlinge vertrouwen is onvoorwaardelijk, er is nu eenmaal niks sterker dan een bloedband. Renate denkt groots en bruist altijd van de plannen. Doelen stellen = doelen halen. Deze instelling leverde onder andere een omzet van zes cijfers op en ons doel in 2022 is de één miljoen euro. Daniëlle is ons anker, heeft het stuur van de dagelijkse gang van zaken stevig in handen en behoudt het overzicht. Altijd met oog voor detail. Vaak weten we onderling al waar het over gaat, nog voordat het onderwerp is besproken. Het is onze onbetaalbare kwaliteit die al herhaaldelijk heeft gezorgd voor een onoverbrugbare voorsprong. En daar kan jij nu ook van profiteren. Op weg naar jouw volgende succesvolle ondernemersstap vooruit.

Met ons coachingstraject zullen wij de 12 pilaren van je bedrijf bespreken:
- Visie - doel
- Klanten doelgroep
- Product
- Website/webshop
- Prijzen/Kosten
- Marketing
- Voorraad
- Verzending
- Klantenservice
- Team
- Cijfers
- Persoonlijke ontwikkeling

Onze coaching traject is heel erg breed en wordt op maat gemaakt. We denken graag met je mee en pakken de kansen die er liggen.

Ons doel is om jouw webshop naar de (inter) nationale top te werken om hiermee je omzet na 3-4 jaar te verdubbelen of zelfs te verdriedubbelen.

Wij zijn klaar om jou daarbij te helpen! Durf jij het aan? 

Wil je graag vrijblijvende informatie over ons traject, ga dan naar deze pagina en vul het formulier in. 

-X- Renate & Daniëlle

Wil jij je omzet laten groeien?

Wil jij graag je bedrijf door laten groeien naar de (inter) nationale top en wil jij je omzet flink gaan laten groeien? Neem dan contact met ons op

Ja ik wil meer omzet!